Followers

Baca sini! Baca sini!

Wednesday, 18 January 2012

Blog dan Blogger II

Gua cemburu betul bila tengok blog !*!EyjaMasliza!*! 
Cantikkk!!!

5 comments:

  1. Sakit aku kalau lu hari-hari nak cemburu ! Hehe . Betul apa , Lu seorang blogger ! Alah , takpe li . Takde info , tak bermakna blog lu tak best . Tak bermakna blog lu takde orang nak baca :) Percayalah cakap wa , lu akan jadi blogger yang dikenali suatu hari nanti .! Wa jamin . Wa doakan . :)

    ReplyDelete
  2. alah mcm cool blog, besttt dan sedap utk menikmati bait2 ayat tak berapa serius nih, hehe stay cool :)

    ReplyDelete
  3. HAHAHA.

    ok.tu ayat bodek je.pasni hg jangan nak pasan ok?haha.tp blog hg ringan dan sempoi.
    tu cool dan jujuq nih.haha
    blog mcm biasa da la.sempoi sempoi.asal kan xde mention nama si polan si polan,
    xde politik2,xde cerita asek nak hentam org je.tu da best.
    kalau blogging tambah dosa tp kurangkan saham pahala,xde guna juga dohh,

    KAHKAHKAH

    ReplyDelete
  4. eh,ni entri nk mintak ampun maap sempena hari raya nk datang ni ka?hehehe..:p

    ReplyDelete