Followers

Baca sini! Baca sini!

Thursday, 17 November 2011

K-POP Pulak Dah!

Gua tau juga la sikit-sikit pasal orang korea ni, tapi takde la sampai gua jadi minat sangat. Tak sanggup lagi gua nak pakai baju tulis I Love K-pop. Ada yang jenis betul-betul minat tu, sampai boleh bertutur dalam bahasa Korea ni. Gila betul.
Pendedahan pertama gua dapat pasal K-pop ni, sebab ada sorang makwe suggest dekat gua, suruh tengok cerita Boys Over Flower dekat 8Tv. Gua tengok tajuk pun dah tak sedap masa tu. Cerita benda tajuk budak lelaki dengan bunga ni? Gua pun layan, layan lagi dan lagi. Sedar-sedar dah 3 minggu gua hadap cerita tu. Cilake betul, sedap!
Gua dah tak tentu arah dah, drama tu dah nak habis dekat 8Tv. Gua pulak tak tau jalan cerita dari awal, Geum Jan Di (Heroin cerita tu) gua dah declare jadi makwe gua dah. Jadi, gua pun dengan malu-malu mintak la dengan makwe yang suggest suruh gua tengok tu, pinjam dvd dia. Lagi gila babi, ada 5 keping cd bhaiii! Satu VCD 5 jam. Gua hadap semua dalam masa 3 hari je. Jadi, gua tegaskan lagi sekali, gua bukanlah peminat tegar, gua sekadar ambil tahu je. Takde la buta-buta kena kencing kalau orang berbual pasal K-pop nanti.



9 comments:

  1. ishh suka betul korea. xsuka la

    ReplyDelete
  2. hehe korealagi

    http://cikwanielovela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam kenal :) .. korea pon korea ler.. hehe

    ReplyDelete
  4. suke kpop jgk..
    cite nie mmg best...snggup beli dvdnye wat collection :D

    ReplyDelete
  5. annyeong !!
    yg ni mmg daebak.
    sbb sye fangirls kpop ...

    ReplyDelete
  6. hahaha..mmg skrg ni rmi yg minat movie korea ni include my sister..tp,saya tak layan sgt but, sometimes tengok jgk bila adik tengok..heee..=)

    ReplyDelete