Baca sini! Baca sini!

Sunday, 21 August 2011

Ini Blog Gua

Korang rileks, rileks gua ada blog dah ni. Benda pertama gua kena buat, paksa kawan-kawan gua buat blog, lepas tu follow blog gua ni. Kahkahkah!

Amacam? Gua dah boleh dikira sebagai blogger jugak ke? Dah boleh duduk minum dan berbual dengan blogger-blogger lain? Kasi can la dekat gua jadi blogger jugak.

1 comment:

  1. Blog tu tempat kita jumpa member baru maa ! Kalau dah lu punya blog ni ada orang follow , tu maknanya lu adalah sorang blogger lah bai ! :) Tahniah ! hehe . syok oh ada blog ! :) Wa tak tahu nak tulis apa lagi ? Ciao ! :D

    ReplyDelete